counter create hit

مطالب مرتبط:
روزانه 50 گرم گردو بخورید

روزانه 50 گرم گردو بخورید

روزانه 50 گرم گردو بخورید - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت روزانه 50 گرم گردو ...

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

افرادی که نباید انار بخورند

افرادی که نباید انار بخورند

انار میوه ای خوشرنگ است که سرشار از ویتامین است و به دلیل داشتن آهن کمی دیر هضم می شود. در این مطلب با خوای انار و مضرات انار شما را آشنا می کنیم. خوردن انار برای چه کسانی مضر است؟ ...

خیار معجزه الهی، خواص خیار

خیار معجزه الهی، خواص خیار

خیار معجزه الهی، خواص خیار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت خیار یکی از میوه های ...

جایگزین هایی طبیعی برای شوینده های مضر

جایگزین هایی طبیعی برای شوینده های مضر

خانم های خانه دار همه روزه برای نظافت منزل از شوینده های مضر برای سلامتی استفاده میکنند ، در این مطلب قصد داریم جایگزین های طبیعی برای این شوینده های مضر معرفی کنیم. تیتر 20 - اغلب خانم های خانه دار دوست دارند خانه تمیز داشته باشند .اگر شما هم ...

چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

چگونه چاق شدن صورت را به حداقل برسانیم؟

شاید صورتتان نیم کیلوگرم چاق شده باشد و یا شاید وزن کم کرده اید اما صورتتان حتی خم به ابرو نیاورده است. چه چیزی باعث گرد شدن ناگهانی گونه ها است؟! به صورت کلی وقتی وزن اضافه یا کم می کنیم، باعث افزایش یا کاهش سلول های چربی نمی ش ...

آیا غذاها و نوشیدنی های چربی سوز واقعیت دارند؟!

آیا غذاها و نوشیدنی های چربی سوز واقعیت دارند؟!

همه ما تا به حال چنین چیزی را شنیده ایم: چای سبز، دمنوش فلان و یا فلفل بخور تا چربی بسوزانی! برای هر کسی که می خواهد وزن کم کند و اندامش روی فرم بیاید، شنیدن چنین چیزی مانند گوش دادن به آهنگی زیبا است. ساعت ها ورزش؟ ...

آب کرفس برای لاغری | وقتی کرفس می خورم، دیگر میلی به شیرینی جات ندارم...

آب کرفس برای لاغری | وقتی کرفس می خورم، دیگر میلی به شیرینی جات ندارم...

آب کرفس برای لاغری کرفس یکی از انواع سبزیجات است که حاوی فیبر فراوان است مصرف کرفس باعث می شود انسان احساس سیری کند و تمایل بسیار کمی به خوردن پیدا کند علاوه بر این کرفس خواص دیگری دارد که نق ...

بهترین روش برای کاهش وزن

بهترین روش برای کاهش وزن

(روش آزاد خوردن در محدوده کالری) -دکتر کرمانی : این روش، یکی از راحت ترین و موفق ترین راه های کاهش وزن است و بهترین موقع استفاده از ...

در روز باید چقدر آب بنوشیم؟

در روز باید چقدر آب بنوشیم؟

حدود 60% بدن ما را آب تشکیل می‌دهد؛ اما بدن هر لحظه در حال از دست دادن این آب است که به‌ طور عمده از طریق عرق کردن و ادرار از بدن ما خارج می‌شود. نظرات مختلفی درباره میزان و چگونگی مصرف آب روزانه وجود دارد. تیتر 20 - حدود 60% بدن ما را آ ...

چگونه می توانید کالری بیشتری بسوزانند

چگونه می توانید کالری بیشتری بسوزانند

چگونه می توانید کالری بیشتری بسوزانند سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم چگونه می توانید کال ...

کاهش حجم معده با چند تمرین ساده

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

رژیم غذایی برای درمان کبد چرب

رژیم غذایی برای درمان کبد چرب

سلامت کبد به صورت مستقیم با آنچه میخورید در ارتباط است اگر یک رژیم غذایی سالم و مغذی داشته باشید میتوانید سالها از سلامت کبد خود لذت ...

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   ...

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به به یکی از میوه های پرخاصیت است که تخم و برگش هم خواص درمانی زیادی دارند در این مقاله به خواص درمانی برگ به از جمله کاهش فشار خون, رفع گرفتگی عروق قلبی,تقویت موی سر و کاهش تو ...

این 8 ماده غذایی چربی سوز خیلی سریع شما را لاغر می کنند!

یکی از راه های رسیدن به تناسب اندام چربی سوزی است. اگر می خواهید با مواد غذایی چربی سوزی کنید و لاغر شوید این نوشتار را حتما بخوانید. مواد غذایی چربی سوز برای لاغر کردن شما غذاهای خاصی اثرات ترموژنیک (سوزاننده چربی) بالایی دارند، یعنی به افزایش سرعت متابول ...

به این دلایل پس از رژیم غذایی دوباره چاق می شویم!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، در بررسی‌های اخیر نشان داده شده که به رغم راهکارهایی برای کاهش وزن، مدت کوتاهی پس از به اتمام رسیدن برنامه رژیم غذایی وزن از دست رفته مجدد باز می‌گردد. در برخی از مطالعات آمده‌است دلیل اینکه بدن برای نگه‌داری چربی مازاد مقاو ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

با تشکر از سس و guacamole یک سس بر اساس خودرو و غیره. شما احتمالا دور محبوب آشنا. اما شما تا کنون روغن آووکادو امتحان کنید ؟ من نمی دانم این مرد نیز در اینجا ؟ قبلا خودکار غنی از مواد مغذی از مواد غذایی بهداشت رتبه بندی. با توجه به این که جای تعجب و شگفتی ندارد و روغن آن را به عنوان یکی از پنج سالم روغن کاربر. مطالعات.مزایای روغن آووکادو عبارتند از: پیشگیری از توسعه دیابت، کلسترول بالا، سطوح تری گلیسیرید بالا و چاقی می دانند. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، در فرانسه وضعیت داروی تجویزی را به دست آورده است. این گزینه تنها یکی از دلایل موجود برای استفاده کردن از روغن آووکادو در کنار روغن هایی همچون روغن نارگیل است. همچنین بخوانید: خواص میوه آووکادو ۵ خاصیت روغن آووکادو برای سلامتی: فشار خون را پایین می آورد: روغن آووکادو برای افرادی که به دنبال کاهش طبیعی فشار خون یا حفظ فشار خون طبیعی خود هستند، انتخاب هوشمندانه ای است. چربی های تک غیر اشباع موجود در روغن آووکادو می تواند مزایای زیادی بر روی فشار خون داشته باشد و اگر به تعادل مصرف گردد مزایایی هم برای قلب خواهد داشت. یکی از مطالعات منتشر شده در مجله آمریکایی Medical Association نشان می دهد که برای داشتن رژیم غذایی سالم تر، جایگزینی جزئی کربوهیدرات با پروتئین یا چربی تک غیراشباع می تواند فشار خون را پایین تر بیاورد، سطح لیپید را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. نشانه های آرتروز را بهبود می بخشد: آرتروز که یک نوع بیماری مفصلی است باعث تورم و درد در مفاصل می شود. این بیماری را می توان به عنوان استئوآرتریت یا آرتریت روماتوئید طبقه بندی کرد. استئوآرتریت زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل از بین می روند و همین امر باعث ایجاد التهاب و درد می شود.این نوع از آرتروز معمولا در مفاصلی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد(مثل زانو،کفل، ستون فقرات و دست) دیده می شود. آرتریت روماتوئید به خاطر مشکلات خود ایمنی ایجاد می شود که در آن گلبول های سفید غضروف را تخریب می کنند. در فرانسه، ASU عصاره ای است که از ترکیب آووکادو و عصاره روغن سویا ایجاد می شود و وضعیت داروی تجویزی را برای درمان استئوارتریت زانو و کفل به دست آورده است. در دانمارک نیز ASU به عنوان مکمل غذایی برچسب خورده است. این موضوع به خاطر اثرات ضدالتهابی و توانایی آن برای تحریک رشد غضروف ها و ترمیم آن هاست. ASU در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دوی این مطالعات نشان دهنده اثرات ضد التهابی آن و تاثیر تحریکی بر روی مولکول های بافت های همبند است. مطالعات بالینی مختلفی انجام شده و این مطالعات نشان می دهد ASU اثر مثبتی بر روی نشانه های استئوآرتریت کفل و زانو دارد. بنابراین می توان روغن آووکادو را به عنوان یک ماده ارزشمند برای رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز دانست. خواص روغن آووکادو برای پوست: روغن آووکادو برای پسوریازیس و سایر مشکلات پوستی مفید است. بیش از ۶ میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند. این بیماری ممکن است در هر سنی ایجاد شود هرچند پسوریازیس در دوران نوجوانی و سالخوردگی به نظر رایج تر است. پسوریازیس یک مشکل پوستی رایج است که در آن سلول های پوستی مرده، خشک و خشن بر روی پوست ایجاد می شود. این موارد همانند نواحی برجسته قرمزی- صورتی هستند که با پوسته های نقره ای و مرزهای قرمز رنگ پوشیده می شوند. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۱ که در مجله Dermatology منتشر شد، نشان می دهد کرم حاوی ویتامین B12 که در روغن آووکادو نیز موجود است، می تواند درمان موضعی طولانی مدتی برای پسوریازیس باشد. بیماران مبتلا به این بیماری که کرم حاوی روغن آووکادو را برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار دادند، بهبود مداومی را در طول دوره درمانی از خود نشان دادند. روغن آووکادو نقش مهمی در رژیم غذایی افراد مبتلا به پسوریازیس دارد و می تواند درمان خوبی برای آن باشد. سلامت قلب و کاهش کلسترول با روغن آووکادو روغن آووکادو یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول است زیرا اسید اولئیک تک غیر اشباع زیادی در آن وجود دارد و همین امر باعث می شود انتخاب خوبی برای سلامت قلب باشد. اسید اولئیک همانند سایر اسیدهای چرب امگا۹، می تواند با افزایش سطح HDL، خطر ابتلا به بیمار یهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید HDL کلسترول خوب در بدن است. اولئیک اسید در روغن آووکادو می تواند LDL که کلسترول بد در خون است را کاهش دهد. شواهد موجود نشان می دهد استفاده از اسیدهای چرب تک غیر اشباع اثر مثبتی بر روی کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری قلب دارد. شواهد موجود از مطالعات بالینی کنترل شده نشان می دهد اسید چرب تک غیر اشباع بر روی فاکتورهای خطر بیماری های قلبی اثر مثبت می گذارد و آن ها را کاهش می دهد. روغن اووکادو جذب مواد مغذی را بیشتر می کند: بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Nutrition، اضافه کردن روغن آووکادو به وعده های غذایی می تواند جذب کارتنوئیدها در غذا را افزایش دهد. کارتنوئیدها آنتی اکسیدان های افزایش دهنده سلامتی هستند که محلول در چربی اند و برای جذب موثر به چربی نیاز دارند. مطالعه انجام شده نشان داد که اضافه کردن روغن آووکادو به سالاد می تواند جذب آلفا کاروتن، بتا کاروتن و لوتئین را افزایش دهد. کارتنوئیدهای خوراکی می توانند مزایای زیادی برای بدن داشته باشند و خطر ابتلا به سرطان های خاص و بیماری های چشمی را کاهش دهند. عوارض جانبی احتمالی روغن آووکادو: اگر به آووکادو حساسیت دارید باید از مصرف خارجی یا خوراکی این روغن اجتناب کنید. علاوه بر این افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ممکن است به آووکادو و روغن آن نیز حساسیت داشته باشند. حساسیت به لاتکس به غذاهای خاصی همچون آووکادو، موز، کیوی و سایر موارد مرتبط است زیرا این غذاها موادی در خود دارند که در لاتکس نیز یافت می شود. اگر به لاتکس حساسیت دارید ممکن است به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشید. آووکادو می تواند تاثیر وارفارین را کاهش دهد. وارفارین رقیق کننده خون است که برای کندتر کردن لخته خون استفاده می شود. اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک خود مشورت نمایید. نوشته خواص روغن آووکادو اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.