counter create hit

مطالب مرتبط:
بهترین روش برای کاهش وزن

بهترین روش برای کاهش وزن

(روش آزاد خوردن در محدوده کالری) -دکتر کرمانی : این روش، یکی از راحت ترین و موفق ترین راه های کاهش وزن است و بهترین موقع استفاده از ...

ارتباط روده و مغز و لزوم مصرف ماست پروبیوتیک لاکتیویا

به گزارش جام جم آنلاین از کتاب کاله، قبل از آن اجازه دهید کمی از سیستم پیچیده روده‌ها بگوییم. به اکوسیستم پیچیده باکتری‌ها در روده انسان که از آن به عنوان «میکروفلورا» یا «فلورا» نیز یاد می‌شود، میکروبیوتای روده یا میکروبیوم می‌گویند. به هنگام تولد این اک ...

دارچین بهترین راه مقابله با این سرطان خطرناک!

براساس یک تحقیق جدید، ترکیب خاصی در دارچین پیدا شده است که یک مهارکننده قوی سرطان روده بزرگ است، پس حالا ممکن است دارچین ...

چه کنیم تا آهن بیشتری جذب بدنمان شود؟

چه کنیم تا آهن بیشتری جذب بدنمان شود؟

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی با اشاره به اینکه مصرف برخی مواد غذایی همزمان با مواد حاوی آهن در بدن جذب آهن را کاهش می‌دهد، گفت: اسفناج و حبوبات حاوی آهن را با لیمو ترش بخورید. تیتر 20 - حسین ایمانی در ارتباط با راهکارهای تغذیه‌ای جهت رفع کمبود آهن ...

بهترین و بدترین پیش غذاها

بهترین و بدترین پیش غذاها

بدترین: شکوفه ی پیاز ( شکوفه ی پیاز سرخ کرده و ترد ) اگر طرفدار این غذا هستید خبر بدی برای شما دارم. یک وعده شکوفه ی پیاز سرخ شده در یک رستوران حدود 1949 کالری دارد. 161 گرم چربی و 4100 میلی گرم سدیم ( بیش از دو ...

خواص خرمالو و طبع گرم خرمالو را بدانید

خواص خرمالو و طبع گرم خرمالو را بدانید

خواص عجیب و فوق العاده خرمالو خرمالو یک میوه خوشمزه و عجیب است که فوایدی بیش از خوشمزگی در خور دارد. خرمالو دارای طبع گرم و تر است و مزیت های زیادی برای سلامتی م ...

آیا بهتر است میوه ها و صیفی جات را با پوست مصرف کنیم؟

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

بهترین و سالم ترین نان کدام است؟

بهترین و سالم ترین نان کدام است؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سبوس گندم در پیشگیری از سرطان مؤثر است. تیتر20 - دکتر ابراهیم فلاحی با بیان اینکه نانی که دارای سبوس است خواص تغذیه‌ای بسیار خوبی دارد، اظهار کرد:  سبوس گندم در پیشگیری از بیماری‌های ...

خواص قهوه سبز برای لاغری و مضرات آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

رژیم گوشتی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟!

رژیم گوشتی , گوشت منبع خوبی از پروتئین از لحاظ کمی (مقدار) و کیفی است. به عنوان مثال، یک قطعه معمولی 3 اونسی (حدود 100 گرم) گوشت شامل حدود 21 گرم پروتئین است که تقریباً نیمی از پروتئین توصیه شده تغذیه ای برای زنان در هر روز را تأمین می کند. ...

چه اتفاقاتی در بدن می افتد تا شما احساس سیری کنید؟

گرسنگی چیست و چگونه به شما فشار می آورد؟؟ چه می شود که وقتی گرسنه اید هرچیزی که به دستتان رسید را دوست دارید بخورید؟ بعد از اینکه غذا خوردید، احساس سیری چطور به وجود می آید؟ در یک نگاه ساده، هروقت حجم معده مان پر شد، احساس سیری می کنیم و از غذا خوردن دس ...

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی

خواص روغن ماهی برای سلامت انسان شامل توانایی آن در کاهش وزن و حاملگی سالم می باشد. همچنین این روغن باعث افزایش باروری و مراقبت از پوست (مخصوصا برای پسوریازیس و آکنه) می شود. رو ...

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

آب کردن چربی ها از اطراف پهلوها یکی از مهم ترین اهداف در تناسب اندام است و تازه بعد ...

خواص فوق العاده مصرف میوه آووکادو برای بانوان!

آووکادو سرشار از چربی های مفید و ویتامین های مختلف می باشد که تمامی آن ها برای سلامت انسان لازم می باشند. به یاد داشته باشید مصرف زیاد آووکادو برای سلامت شما مضر است. نوشته خواص فوق العاده مصرف میوه آووکادو برای بانوان! اولین بار در تغذیه پدیدار ش ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

روانشناسی افراد گیاهخوار و خام خوار

روانشناسی افراد گیاهخوار و خام خوار

معمولا برخی از عوامل روانشناختی در گروهی از افرادی که علاقه ای به مصرف انواع گوشت ندارند، وجود دارد. مثلا اف ...

۱۰ اشتباهی که در اولین جلسه  تمرین مرتکب می شویم

۱۰ اشتباهی که در اولین جلسه تمرین مرتکب می شویم

برای بسیاری از مبتدیان اولین جلسه تمرین ممکن است زیاد هیجان انگیز و یا ترسناک باشد. اینکه مطمئن نیستید که باید چه کاری انجام دهید، بر روی تردمیل راه بروید یا با بلند کردن... ...

خواص روغن میخک

استفاده از روغن میخک خواص فوق العاده چشمگیری دارد، از بهبود گردش خون و کاهش التهاب تا کمک به آکنه و افزایش سلامت لثه! یکی از شناخته شده ترین موارد استفاده از روغن میخک، کاهش دردهای ناشی از مشکلات دندان است. این استفاده به حدی است که حتی تولید کنندگان خمیر دندان ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

با تشکر از سس و guacamole یک سس بر اساس خودرو و غیره. شما احتمالا دور محبوب آشنا. اما شما تا کنون روغن آووکادو امتحان کنید ؟ من نمی دانم این مرد نیز در اینجا ؟ قبلا خودکار غنی از مواد مغذی از مواد غذایی بهداشت رتبه بندی. با توجه به این که جای تعجب و شگفتی ندارد و روغن آن را به عنوان یکی از پنج سالم روغن کاربر. مطالعات.مزایای روغن آووکادو عبارتند از: پیشگیری از توسعه دیابت، کلسترول بالا، سطوح تری گلیسیرید بالا و چاقی می دانند. روغن آووکادو حتی به دلیل توانایی اثبات شده خود برای مقابله با اثرات منفی آرتروز، در فرانسه وضعیت داروی تجویزی را به دست آورده است. این گزینه تنها یکی از دلایل موجود برای استفاده کردن از روغن آووکادو در کنار روغن هایی همچون روغن نارگیل است. همچنین بخوانید: خواص میوه آووکادو ۵ خاصیت روغن آووکادو برای سلامتی: فشار خون را پایین می آورد: روغن آووکادو برای افرادی که به دنبال کاهش طبیعی فشار خون یا حفظ فشار خون طبیعی خود هستند، انتخاب هوشمندانه ای است. چربی های تک غیر اشباع موجود در روغن آووکادو می تواند مزایای زیادی بر روی فشار خون داشته باشد و اگر به تعادل مصرف گردد مزایایی هم برای قلب خواهد داشت. یکی از مطالعات منتشر شده در مجله آمریکایی Medical Association نشان می دهد که برای داشتن رژیم غذایی سالم تر، جایگزینی جزئی کربوهیدرات با پروتئین یا چربی تک غیراشباع می تواند فشار خون را پایین تر بیاورد، سطح لیپید را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. نشانه های آرتروز را بهبود می بخشد: آرتروز که یک نوع بیماری مفصلی است باعث تورم و درد در مفاصل می شود. این بیماری را می توان به عنوان استئوآرتریت یا آرتریت روماتوئید طبقه بندی کرد. استئوآرتریت زمانی رخ می دهد که غضروف های بین مفاصل از بین می روند و همین امر باعث ایجاد التهاب و درد می شود.این نوع از آرتروز معمولا در مفاصلی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد(مثل زانو،کفل، ستون فقرات و دست) دیده می شود. آرتریت روماتوئید به خاطر مشکلات خود ایمنی ایجاد می شود که در آن گلبول های سفید غضروف را تخریب می کنند. در فرانسه، ASU عصاره ای است که از ترکیب آووکادو و عصاره روغن سویا ایجاد می شود و وضعیت داروی تجویزی را برای درمان استئوارتریت زانو و کفل به دست آورده است. در دانمارک نیز ASU به عنوان مکمل غذایی برچسب خورده است. این موضوع به خاطر اثرات ضدالتهابی و توانایی آن برای تحریک رشد غضروف ها و ترمیم آن هاست. ASU در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است. هر دوی این مطالعات نشان دهنده اثرات ضد التهابی آن و تاثیر تحریکی بر روی مولکول های بافت های همبند است. مطالعات بالینی مختلفی انجام شده و این مطالعات نشان می دهد ASU اثر مثبتی بر روی نشانه های استئوآرتریت کفل و زانو دارد. بنابراین می توان روغن آووکادو را به عنوان یک ماده ارزشمند برای رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز دانست. خواص روغن آووکادو برای پوست: روغن آووکادو برای پسوریازیس و سایر مشکلات پوستی مفید است. بیش از ۶ میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند. این بیماری ممکن است در هر سنی ایجاد شود هرچند پسوریازیس در دوران نوجوانی و سالخوردگی به نظر رایج تر است. پسوریازیس یک مشکل پوستی رایج است که در آن سلول های پوستی مرده، خشک و خشن بر روی پوست ایجاد می شود. این موارد همانند نواحی برجسته قرمزی- صورتی هستند که با پوسته های نقره ای و مرزهای قرمز رنگ پوشیده می شوند. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۰۱ که در مجله Dermatology منتشر شد، نشان می دهد کرم حاوی ویتامین B12 که در روغن آووکادو نیز موجود است، می تواند درمان موضعی طولانی مدتی برای پسوریازیس باشد. بیماران مبتلا به این بیماری که کرم حاوی روغن آووکادو را برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار دادند، بهبود مداومی را در طول دوره درمانی از خود نشان دادند. روغن آووکادو نقش مهمی در رژیم غذایی افراد مبتلا به پسوریازیس دارد و می تواند درمان خوبی برای آن باشد. سلامت قلب و کاهش کلسترول با روغن آووکادو روغن آووکادو یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول است زیرا اسید اولئیک تک غیر اشباع زیادی در آن وجود دارد و همین امر باعث می شود انتخاب خوبی برای سلامت قلب باشد. اسید اولئیک همانند سایر اسیدهای چرب امگا۹، می تواند با افزایش سطح HDL، خطر ابتلا به بیمار یهای قلبی را کاهش دهد. همانطور که می دانید HDL کلسترول خوب در بدن است. اولئیک اسید در روغن آووکادو می تواند LDL که کلسترول بد در خون است را کاهش دهد. شواهد موجود نشان می دهد استفاده از اسیدهای چرب تک غیر اشباع اثر مثبتی بر روی کاهش خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونری قلب دارد. شواهد موجود از مطالعات بالینی کنترل شده نشان می دهد اسید چرب تک غیر اشباع بر روی فاکتورهای خطر بیماری های قلبی اثر مثبت می گذارد و آن ها را کاهش می دهد. روغن اووکادو جذب مواد مغذی را بیشتر می کند: بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله Journal of Nutrition، اضافه کردن روغن آووکادو به وعده های غذایی می تواند جذب کارتنوئیدها در غذا را افزایش دهد. کارتنوئیدها آنتی اکسیدان های افزایش دهنده سلامتی هستند که محلول در چربی اند و برای جذب موثر به چربی نیاز دارند. مطالعه انجام شده نشان داد که اضافه کردن روغن آووکادو به سالاد می تواند جذب آلفا کاروتن، بتا کاروتن و لوتئین را افزایش دهد. کارتنوئیدهای خوراکی می توانند مزایای زیادی برای بدن داشته باشند و خطر ابتلا به سرطان های خاص و بیماری های چشمی را کاهش دهند. عوارض جانبی احتمالی روغن آووکادو: اگر به آووکادو حساسیت دارید باید از مصرف خارجی یا خوراکی این روغن اجتناب کنید. علاوه بر این افرادی که به لاتکس حساسیت دارند ممکن است به آووکادو و روغن آن نیز حساسیت داشته باشند. حساسیت به لاتکس به غذاهای خاصی همچون آووکادو، موز، کیوی و سایر موارد مرتبط است زیرا این غذاها موادی در خود دارند که در لاتکس نیز یافت می شود. اگر به لاتکس حساسیت دارید ممکن است به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشید. آووکادو می تواند تاثیر وارفارین را کاهش دهد. وارفارین رقیق کننده خون است که برای کندتر کردن لخته خون استفاده می شود. اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید قبل از مصرف روغن آووکادو با پزشک خود مشورت نمایید. نوشته خواص روغن آووکادو اولین بار در مجله سلامت پدیدار شد.